Trending Topics PSC #PleMontcada

Principals qüestions defensades pel grup municipal del PSC a Montcada i Reixac als plens.

Febrer 2017: Hem votat a favor de l’aprovació de les factures corresponents a l’exercici 2016. També hem presentat, conjuntament amb els altres grups, una moció contra les pràctiques abusives de les empreses del sector elèctric. Veure resum del ple »

Gener 2017: Ens preguntem perquè al ple de gener de Montcada i Reixac, amb 5 punts a l’ordre del dia, només ha comptat amb la participació dels grups municipals per l’aprovació de les modificacions de crèdit proposades pel govern. Veure resum del ple »

Desembre 2016: Hem votat a favor de l’aprovació provisional de l’expedient d’ordenances fiscals i preus públics de 2017 i ens hem abstingut en la votació per l’aprovació inicial de la modificació puntual del Pla General Metropolità a l’àmbit del turó de Can Sant Joan. També hem preguntat al govern quin ha estat el motiu per negar a l’entitat La Unió l’ús del Teatre Municipal i hem aprofitat l’últim ple de l’any per pregar al govern que reflexioni sobre el fet que actualment a l’equip de govern hi ha dues persones que han vulnerat els drets fonamentals d’una ciutadana de Montcada i Reixac. Veure resum del ple »

Novembre 2016: Ens preguntem què ha passat amb les Ordenances Fiscals i Preus Públics ja que aquest punt constava a l’ordre del dia i finalment va ser retirat. Veure resum del ple »

Octubre 2016: Hem votat a favor del projecte de pressupostos participatius als que es destinarà una partida mínima de 200.000 euros. També hem votat en contra de l’aprovació provisional de l’expedient d’ordenances fiscals i preus públics de 2017. Veure resum de les votacions del ple »

Juliol 2016: Ens hem abstingut en la votació sobre el pla d’actuació de l’AMB al Bosc d’en Vilaró que persegueix l’extinció d’aquesta urbanització on hi ha més de 200 cases construïdes. També des del PSC lamentem les divisions internes que pateix el govern municipal, que s’han evidenciat amb la destitució de la regidora Ana Ballesta per incompliment del seu codi ètic, segons afirma l’assemblea de Círculo Montcada. Veure resum de les votacions del ple »

Juny 2016: Hem votat a favor de la proposta per iniciar els tràmits per a la modificació del reglament de participació ciutadana, perquè volem que Montcada continuï sent pioner en la participació ciutadana. Hem votat a favor de l’aprovació inicial de les bases d’ajuts a les escoles bressol, tot i que volem posar de manifest el retard en el pagament de les ajudes que depenen de la Generalitat. També ens hem adherit al manifest “Ara Rodalies” perquè és un pas més cap a la fita d’aconseguir el soterrament de les vies tan llargament reivindicat i evitar que es perdin més vides. Veure resum de les votacions del ple »

Maig 2016: Ens hem abstingut en l’aprovació inicial del a modificació puntual del Pla General Metropolità a l’àmbit de la Muntanyeta i de la Font Pudenta, perquè volem conèixer l’opinió dels veïns i veïnes de la zona. Des del PSC us animem a expressar la vostra opinió: ARA ÉS EL MOMENT! No deixis que els altres decideixin per tu. També Hem demanat al govern municipal que ens informi sobre el nombre de baixes superiors als 21 dies que s’han produït dins del personal municipal des del juny de 2015. Veure resum de les votacions del ple »

Abril 2016: Hem demanat la derogació de l’actual ordre de copagament confiscador, hem votat favorablement l’aprovació  provisional del Pla de millora urbana en l’àmbit de les antigues instal·lacions de Daicolorchem, hem celebrat però considerat insuficient el plec de clàusules particulars per la contractació de la prestació del servei de les escoles bressol municipals i José Zaragoza ha defensat al Congrés el soterrament. Veure resum de les votacions del ple »

Març 2016: Durant el mes de març de 2016 els socialistes ens hem absingut en l’aprovació inicial del reglament d’ús de les instal·lacions esportives municipals i vam endegar l’aprovació definitiva del pla d’usos del centre lúdic del Punt de Montcada. Veure resum de les votacions del ple »

#ComptemAmbTu

En quines àrees tens especial interès en participar i/o rebre informació?

Serveis Socials / Urbanisme / Cultura / Economia / Esports »