El PSC de Montcada i Reixac no se sent identificat amb la celebració de la Diada que enguany s’ha produït al nostre municipi

El PSC de Montcada i Reixac no se sent identificat amb la celebració de la Diada que enguany s’ha produït al nostre municipi. Considerem que està prenent un gir totalment independentista amb la qual cosa molts ciutadans i ciutadanes del nostre municipi no estan representats en aquesta Diada.

Les nostres prioritats passen per generar ocupació i generar oportunitats per a la nostra ciutadania i creiem, a més, que no es pot desvirtuar, no es pot modificar la realitat, perquè no hi ha un moviment popular majoritari a favor de la independència, tal com es va demostrar a les eleccions del passat 27 de setembre.

Nosaltres considerem que la reforma constitucional que ens apropa la resta del país, i que dóna la possibilitat de tenir una relació fraternal amb Espanya, és la solució que plantegem com a sortida per aquest atzucac que a hores d’ara està paralitzant Catalunya.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *