L’anunci que està a punt de fer la Generalitat d’un servei alternatiu per les urgències nocturnes a Montcada no aturarà la nostra reinvidicació

L’anunci que està a punt de fer la Generalitat d’un servei alternatiu per les urgències nocturnes a Montcada no aturarà la nostra reinvidicació

El PSC s’ha assabentat de la licitació d’un servei alternatiu per cobrir les urgències nocturnes amb data del passat 27 de maig, encara no fet públic.

No obstant aquest anunci, els i les socialistes continuaran reclamant el restabliment de la totalitat del servei públic que hi havia abans de les retallades aprovades pel govern d’Artur Mas.

Els i les socialistes consideren que la Generalitat de Catalunya s’ha vist forçada per les pressions continuades dels diversos ajuntaments i alcaldies en els darrers anys com el de Montcada, liderat pel PSC, a la mobilització contínua d’entitats i veïnat, i a la feina realitzada pel Grup Parlamentari Socialista a les passades legislatures, que ha sol·licitat reiteradament la reobertura del servei nocturn d’urgències mèdiques a la ciutat.

El PSC de Montcada i Reixac s’ha assabentat, a través dels seus diputats, que ben aviat la Generalitat de Catalunya implementarà un servei extern per cobrir les urgències nocturnes al CAP Jaume I -així com a d’altres ambulatoris de diversos municipis-, tancades pel govern català des de l’any 2011. Es tracta d’un servei el plec de condicions del qual té data de 27 de maig, i fet públic per CatSalut el 15 de juny.

L’agrupació local es congratula per aquesta notícia, però avisa que no es conforma amb aquest servei substitutori, i vol que es restableixi la totalitat del servei públic i de qualitat que ja existia amb el govern socialista. El PSC, en cap cas, no vol que es consolidi la privatització de cap dels serveis que gaudim com a drets adquirits de ciutadania.

La diputada i candidata socialista, Alicia Romero, va trobar-se amb el Grup Municipal Socialista, després de l’acte electoral de dilluns, per comentar l’estat de les reivindicacions a Montcada tals com l’Institut Montserrat Miró o l’Hospital comarcal Ernest Lluch, així com també les urgències nocturnes, moment en el qual es va comentar la notícia de la reobertura de les urgències nocturnes amb un servei alternatiu.

El Grup Parlamentari Socialista que entri després del 27S continuarà treballant per incloure en els pressupostos del 2016 les inversions que la ciutat necessita i la recuperació dels serveis retallats o privatitzats.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *