Intervenció de la candidata M. Carmen Porro a l’acte de tancament de campanya a l’agrupació socialista de Montcada i Reixac

Intervenció de la candidata M. Carmen Porro a l’acte de tancament de campanya a l’agrupació socialista de Montcada i Reixac

Companyes i companys,

La campanya s’acaba. Ha estat un repte colossal i us ho vull agrair. La campanya ens ha agafat en un moment difícil. En molts sentits. Tots plegats hem treballat dur per donar a conèixer tota la candidatura. Ho hem fet amb un inconvenient evident. La cap de llista és cap de llista des de fa menys de dos mesos.

Durant aquesta campanya, ho hem donat tot. Hem fet un gran esforç per explicar el nostre programa. Encara que sembli mentida, nosaltres som l’única formació que ha presentat un programa amb accions concretes. Els nostres compromisos van més enllà de les vaguetats i de les paraules maques.

Però a banda de les coses concretes, si els ciutadans ens fan confiança, hem de ser conscients que caldrà fer les coses diferent. Durant aquest mandat hem fet molta feina a l’espai públic. Era i continua sent molt necessari. Hem de continuar-ho fent durant els propers quatre anys. Però també haurem de parar molta més atenció a la gent. Molta, insisteixo.

Des d’aquest partit i des del govern que hem liderat, ens hem situat al costat de la societat civil organitzada. Em refereixo a les entitats que exigien el Rec Comtal o a la Plataforma Tracte Just- Soterrament Total, per exemple. O a la PAH, que ens va instar a perseguir els bancs amb pisos desocupats. Durant els propers quatre anys, a més, també ens haurem de fixar en les persones anònimes. Les que no tenen cap entitat al darrere. Em refereixo a veïns i fins i tot a empresaris. Gent a qui haurem d’anar a veure, un per un, per ser més conscients dels problemes que els preocupa i per ajudar-los a resoldre’ls. Per fer que Montcada i Reixac sigui un lloc millor per viure i per treballar-hi.

Aquest, en definitiva, és el nostre objectiu final. I en sou els millors representants. Persones sense interessos ocults. Gent amb l’única voluntat de treballar per casa seva, pels seus veïns i per les seves entitats. Gent socialista. Socialistes, companys i companyes a qui admiro. Companyes i companys per qui sento una profunda gratitud i amb qui em sento en deute.

Estic convençuda que us podré compensar aquest suport quan aconseguim l’alcaldia. A vosaltres, i a tots els ciutadans que no ens hagin votat. Repeteixo que n’estic convençuda. Ho aconseguirem una altra vegada. Nosaltres som els primers que ens ho hem de creure. Hem de transmetre que som la opció guanyadora. Hem de prémer l’accelerador durant aquestes últimes hores. Hem d’acabar de convèncer tothom que el proper govern serà socialista. Ho hem d’explicar a qualsevol persona que es creui davant nostre. Només podem guanyar si ens acompanya la convicció de la victòria.

Companyes i companys. A votar socialista. A guanyar!

Moltes gràcies!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *