Principals qüestions defensades pel grup municipal del PSC a Montcada i Reixac al ple d'octubre.

#MésParticipació

Projecte de pressupostos participatius

Des del PSC hem votat a favor del projecte de pressupostos participatius als que es destinarà una partida mínima de 200.000 euros. 

Per què?


Des del PSC hem estat sempre pioners en el foment de la participació ciutadana tal i com mostren projectes socialistes com el Pla Estratègic de caràcter participatiu de l’any 2001. Tot i votar a favor d’aquest punt, volem recordar al govern que fer una política pública participativa no vol dir exposar als veïns la feina feta pels tècnics del consistori per veure si els agrada. Participar vol dir involucrar als ciutadans i ciutadanes durant la totalitat del procés d’elaboració d’un projecte.  

#MésDiàleg

Ordenances Fiscals i Preus Públics 

Des del PSC hem votat en contra de l’aprovació provisional de l’expedient d’ordenances fiscals i preus públics de 2017.

Per què?


L’actual govern ha estat incapaç d’involucrar a l’oposició en un àmbit d’especial importància com són les ordenances fiscals i els preus públics. No hi ha hagut diàleg amb cap grup ja que no es van presentar amb prou marge de temps. La nul·la capacitat de cooperació, l’ajornament de la tarificació social a la que s’havia compromès el govern i la versió continuista de les ordenances i preus públics ens han portat a oposar-nos a aquest punt. 

#ComptemAmbTu

En quines àrees tens especial interès en participar i/o rebre informació?

Serveis Socials / Urbanisme / Cultura / Economia / Esports »
Share
Tweet
Ctra. Vella, 27
08110 Montcada i Reixac
Tel. 935 645 202
montcadaireixac@socialistes.cat
www.pscmontcada.cat