Principals qüestions defensades pel grup municipal del PSC a Montcada i Reixac al ple de març.

#MésParticipació

Aprovació inicial del reglament d’ús de les instal·lacions esportives municipals

El PSC ens hem abstingut en l’aprovació inicial del Reglament d’ús de les instal·lacions esportives municipals (enllaç pdf). 

Per què?


Creiem que és necessari un reglament que especifiqui les condicions, les responsabilitats, els drets i els deures de l'administració i dels usuaris per fer unes instal·lacions molt més accessibles, universals, cuidades i evitar així usos indeguts com ja es van donar en el passat.
 
Ara bé, des del PSC defensem un procés participatiu: volem que les entitats esportives, així com qualsevol ciutadà que així ho desitgi, pugui donar la seva opinió i fer les seves aportacions al reglament d’usos d’aquests espais comunitaris. 

#MésServeis

Aprovació definitiva del pla d’usos del centre lúdic del Punt de Montcada

El novembre de 2014 els socialistes vam endegar, amb l’aprovació inicial, un nou pla d’usos del centre lúdic del Punt de Montcada, al barri de Mas Duran.

L’objectiu d’aquest nou pla d’usos és poder rellançar aquest centre com a espai comercial i motor econòmic per al nostre municipi així com recuperar una gran zona amb amplis jardins, un cinema de màxima qualitat i un hotel de 4 estrelles que complementarà l’activitat comercial i d’oci existent. 

Per què?


Amb aquesta aprovació definitiva donem resposta a les famílies de Montcada que demanen espais d’esbarjo i oci conjunt i també oferim als emprenedors la possibilitat de posar en marxa nous negocis amb garanties de viabilitat i sostenibilitat

#ComptemAmbTu

En quines àrees tens especial interès en participar i/o rebre informació?

Serveis Socials / Urbanisme / Cultura / Economia / Esports »
Share
Tweet
Ctra. Vella, 27
08110 Montcada i Reixac
Tel. 935 645 202
montcadaireixac@socialistes.cat
www.pscmontcada.cat

En cumplimiento de lo dispuesto en la Ley Orgánica de Protección de Datos de Carácter Personal (LOPD), le informamos que sus datos personales son incluidos en ficheros titularidad del PSC, con la finalidad de gestionar la relación contractual establecida así como la gestión de la agenda de contactos profesionales. Para ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición previstos en la Ley puede dirigirse a nosotros mediante un correo electrónico a la siguiente dirección: info@psc.cat.
Le garantizamos que sus datos serán tratados siempre con la máxima y absoluta confidencialidad de su sistema.
Este mensaje contiene información privada y confidencial del PSC, si lo ha recibido por error le pedimos que nos lo comunique por la misma vía y la borre.