Principals qüestions defensades pel grup municipal del PSC a Montcada i Reixac al ple de maig.

#MésParticipació

Pla General Metropolità a l’àmbit de la Muntanyeta i la Font Pudenta

Des del grup municipal socialista ens hem abstingut en l’aprovació inicial del a modificació puntual del Pla General Metropolità a l’àmbit de la Muntanyeta i de la Font Pudenta. 

Per què?


Perquè volem conèixer l’opinió dels veïns i veïnes de la zona. Entre altres actuacions, el pla preveu unir el carrer Barberà amb Medinaceli amb la Riera de Sant Cugat per millorar la seguretat del barri i eliminar un carrer sense sortida molt perillós on no podien maniobrar les ambulàncies ni els cotxes de bombers. Ara és el moment de participar d’una forma activa i de dir què ens agradaria millorar al barri. Des del PSC us animem a expressar la vostra opinió: ARA ÉS EL MOMENT! No deixis que els altres decideixin per tu. 

#MésOcupació

Cobertures de baixa del personal municipal

Hem demanat al govern municipal que ens informi sobre el nombre de baixes superiors als 21 dies que s’han produït dins del personal municipal des del juny de 2015;  en quins departaments s’han produït les baixes; si han estat cobertes i, en cas contrari, quina és la previsió per cobrir-les. 

Per què?


Ens consta que hi ha departaments del consistori que es troben actualment sota mínims i que no poden donar als ciutadans de Montcada i Reixac l’atenció que es mereixen. Des del PSC considerem que una atenció de qualitat per als veïns i veïnes passa, sens dubte, per tenir uns serveis dotats del personal suficient per atendre totes les necessitats de la ciutadania. 

#ComptemAmbTu

En quines àrees tens especial interès en participar i/o rebre informació?

Serveis Socials / Urbanisme / Cultura / Economia / Esports »
Share
Tweet
Ctra. Vella, 27
08110 Montcada i Reixac
Tel. 935 645 202
montcadaireixac@socialistes.cat
www.pscmontcada.cat