Principals qüestions defensades pel grup municipal del PSC a Montcada i Reixac al ple de juliol.

#MésDiàleg

Pla d’actuació al Bosc d’en Vilaró

Des del PSC ens hem abstingut en la votació sobre el pla d’actuació de l’AMB al Bosc d'en Vilaró que persegueix l’extinció d’aquesta urbanització on hi ha més de 200 cases construïdes (veure nota de premsa)

Per què?


Considerem que no es pot tirar endavant un procés tant delicat com és la pèrdua de l’habitatge, un dret que recull la Constitució, sense que existeixi una mesa de diàleg amb els veïns. És per això que demanem que l’expedient es paralitzi fins que no es constitueixi una mesa de negociació i diàleg estable amb tots els veïns afectats per la remodelació d’aquesta zona urbanística de Montcada i Reixac.

#MésEstabilitat

Cessament de la regidora Anna Ballesta

Des del PSC lamentem les divisions internes que pateix el govern municipal, que s’han evidenciat amb la destitució de la regidora Ana Ballesta per incompliment del seu codi ètic, segons afirma l’assemblea de Círculo Montcada (veure nota de premsa).

Per què?


Considerem que els acords de govern s’han de basar en un projecte de futur per a Montcada i Reixac i no només en anar a la contra d’un partit, com ha estat el cas de la nostra ciutat. Davant d’aquests problemes d’estabilitat de govern, des del PSC volem manifestar de nou que som l’únic partit amb un projecte sòlid de ciutat i animem a les altres formacions a aproximar-se a la força més votada a Montcada en cas de bloqueig polític.

#ComptemAmbTu

En quines àrees tens especial interès en participar i/o rebre informació?

Serveis Socials / Urbanisme / Cultura / Economia / Esports »
Share
Tweet
Ctra. Vella, 27
08110 Montcada i Reixac
Tel. 935 645 202
montcadaireixac@socialistes.cat
www.pscmontcada.cat