Principals qüestions defensades pel grup municipal del PSC a Montcada i Reixac al ple de febrer.

#MésTransparència

Factures de l’any passat

Des del PSC hem votat a favor de l’aprovació de les factures corresponents a l’exercici 2016.

Per què?


Perquè creiem urgent i necessari que els proveïdors que ha contractat el consistori rebin el que l’Ajuntament els deu. En aquest sentit, lamentem que encara a dia d’avui hi hagi factures de principis de 2016 sense pagar, ja que les empreses no poden esperar tant temps a cobrar per la feina feta. I el que encara és més greu: l’Ajuntament de Montcada i Reixac acumula deutes de factures impagades per un import superior al milió d’euros.

#MésSolidaritat

Pobresa Energètica

Hem presentat, conjuntament amb els altres grups, una moció contra les pràctiques abusives de les empreses del sector elèctric. Llegir la moció »

Per què?


Per demanar a les companyies elèctriques que evitin els talls de subministrament i assumeixin el 50% del cost de la pobresa energètica a Catalunya. També s’insta al sanejament i modernització de les instal·lacions elèctriques de Montcada i Reixac, a una millora del servei i a la retirada dels pals elèctrics que no compleixin amb la llei d’accessibilitat. D’altra banda, també s’ha acordat promoure la transició de l’Ajuntament cap a l’energia 100% renovable. Els acords de la moció es traslladaran al Síndic de Greuges i a les organitzacions de consum de Catalunya, entre altres.

#ComptemAmbTu

En quines àrees tens especial interès en participar i/o rebre informació?

Serveis Socials / Urbanisme / Cultura / Economia / Esports »
Share
Tweet
Ctra. Vella, 27
08110 Montcada i Reixac
Tel. 935 645 202
montcadaireixac@socialistes.cat
www.pscmontcada.cat