Principals qüestions defensades pel grup municipal del PSC a Montcada i Reixac al ple de desembre.

#MésAjudes

Ordenances Fiscals i Preus Públics 

Des del PSC hem votat a favor de l’aprovació provisional de l'expedient d'ordenances fiscals i preus públics de 2017.

Per què?


L’equip de govern municipal  ha presentat un nou document modificat que inclou les dues demandes del PSC: d’una banda, la implementació de la tarificació social dels preus de les escoles bressol per al curs 2017-2018 i, per l’altra, la creació d’un calendari de treball que permeti tenir unes noves ordenances fiscals i preus públics per a 2018 que permetin començar aplicar la tarificació social en altes àmbits.

#MésDiàleg

Turó de Can Sant Joan

Ens hem abstingut en la votació per l’aprovació inicial de la modificació puntual del Pla General Metropolità a l'àmbit del turó de Can Sant Joan.

Per què?


Creiem que la gestió del govern municipal no ha estat la correcta: no s’ha informat amb temps ni als veïns afectats ni a la resta de partits del consistori. Com sovint fa el govern de Montcada i Reixac, s’ha volgut solucionar aquest punt a última hora. Des del PSC som conscients que el turó de Can Sant Joan necessita una intervenció urgent per donar resposta a totes les mancances, però ha de ser una solució consensuada i dialogada amb tots els actors implicats.

#MésTransparència

Actes al Teatre Municipal

Des del PSC hem preguntat al govern quin ha estat el motiu per negar a l'entitat La Unió l'ús del Teatre Municipal per portar a terme actes solidaris en el marc de la Marató. Entenem que posar pals a les rodes en un acte d'aquest tipus no és fer una bona gestió i volem saber per què s’ha procedit d’aquesta manera.

#MésCoherència

Vulneració de drets

Hem aprofitat l’últim ple de l’any per pregar al govern que reflexioni sobre el fet que actualment a l’equip de govern hi ha dues persones que han reconegut d’avant d’un jutge que han vulnerat els drets fonamentals d’una ciutadana de Montcada i Reixac. Un fet que considerem suficientment greu com per a què es tingui en compte.

#ComptemAmbTu

En quines àrees tens especial interès en participar i/o rebre informació?

Serveis Socials / Urbanisme / Cultura / Economia / Esports »
Share
Tweet
Ctra. Vella, 27
08110 Montcada i Reixac
Tel. 935 645 202
montcadaireixac@socialistes.cat
www.pscmontcada.cat