El PSC de Montcada i Reixac guanya més de 1.000 vots i dos nous regidors al consistori

El PSC de Montcada i Reixac guanya més de 1.000 vots i dos nous regidors al consistori

La candidatura liderada per Bartolomé Egea ha aconseguit 3.348 vots, sis regidors de l’Ajuntament de Montcada i Reixac i ha estat la segona força més votada al municipi.

El PSC de Montcada i Reixac ha aconseguit un total de 3.348 vots a les eleccions municipals d’aquest diumenge 26 de maig. Això suposa un 21,6% del total dels vots (un augment del 6% respecte les eleccions de 2015), amb 1.108 vots més.

Així, la llista socialista, la segona força més votada, ha aconseguit 6 regidors a l’Ajuntament de Montcada i Reixac: Bartolomé Egea, Andrés Iruela, Inés Fernández, Encarnación López, Maria Adoración Alcalá i José María Pérez.

El líder de la llista, Bartolo Egea, valora positivament el resultat. “Estem contents pel treball realitzat a Montcada, que ha donat el seu fruit amb el clar augment del vots dels ciutadans. Seguirem treballant, des d’avui mateix i com sempre hem fet, perquè la veu socialista s’escolti al consistori i s’impulsin projectes necessaris i importants per la ciutat”.

“Volem agrair un cop més la confiança als votants que han apostat pel nostre projecte progressista per aconseguir la millor Montcada possible”, conclou Egea.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *