El PSC de Montcada i Reixac es mobilitza pels drets dels més de 2.000 aturats de la ciutat

El PSC de Montcada i Reixac es mobilitza pels drets dels més de 2.000 aturats de la ciutat

L’Agrupació socialista de Montcada i Reixac se suma a la manifestació de l’1 de maig a Barcelona per demanar un treball digne, igualtat i justícia social.

El candidat del PSC a l’alcaldia de Montcada i Reixac, Bartolo Egea, acompanyat de diversos membres de l’Agrupació socialista, ha assistit a la manifestació del Dia Internacional del Treball, 1r de maig, celebrada aquest dimecres a Barcelona (i altres ciutats catalanes).

“Sortim al carrer per reivindicar els drets dels treballadors i les treballadores, però sobretot per demanar mesures per als més de 2.000 aturats de Montcada i Reixac, que suposen més d’un 11% de la població”, assegura Egea.

Sota el lema “Treball digne i igualtat. Ni un pas enrere en la democràcia i en la lluita per la justícia social”, el PSC ha publicat un Manifest en el qual destaca la lluita sindical i els èxits aconseguits en matèria laboral en l’últim segle.

A més, es destaca la tasca feta per Pedro Sánchez al capdavant del Govern Central en només deu mesos – com ara l’increment del salari mínim interprofessional  o la protecció de les persones desocupades, especialment els col·lectius més vulnerables. Una tasca que, gràcies a la clara victòria del Partit Socialista aquest diumenge a les eleccions generals, podrà tenir continuïtat.

“Ens queden molts reptes de futur, a nivell nacional i també municipal, però no hi ha dubte que els drets dels treballadors, la igualtat entre homes i dones i l’equilibri en les relacions de treball entre empreses i persones treballadores estan entre les nostres prioritats”, afirma Egea.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *