Bartolo Egea mostra la història i les necessitats de Montcada i Reixac a Francisco Polo

Bartolo Egea mostra la història i les necessitats de  Montcada i Reixac a Francisco Polo

L’actual Secretari d’Estat per l’Avenç Digital i número dos al Congrés dels Diputats per Barcelona ha visitat els principals punts d’interès històric de la ciutat i també les vies de la R2 per conèixer de primera mà la imperant necessitat del soterrament.

El candidat del PSC a l’alcaldia de Montcada i Reixac, Bartolo Egea ha acompanyat aquest matí a Francisco Polo, actual Secretari d’Estat per l’Avenç Digital i número dos a la candidatura del PSC al Congrés dels Diputats per la circumscripció de Barcelona, Francisco Polo, en una passejada per Montcada i Reixac.

La visita ha permès a Polo descobrir diferents punts històrics de Montcada i Reixac com ara la Casa de la Vila o passejar pel Carrer Major.

Egea també ha acompanyat al número dos de Meritxell Batet fins a les vies del tren per posar de manifest com de necessari és per a la ciutat el soterrament de la R2 al seu pas per Montcada i Reixac.
La visita ha acabat davant de la casa on es va fundar l’Agrupació Socialista de Montcada i Reixac (ubicada al Carrer Doctor Buxó) i Francisco Polo ha llegit el manifest fundacional del partit que data de l’any 1932.

“Estem fent un treball intens perquè tots els companys i companyes que entraran a formar part del Govern Central tinguin les necessitats de Montcada i Reixac ben presents. Som conscients que governar no es fa només des dels municipis i que és imprescindible tenir una bona xarxa de contactes tant amb les administracions estatals com catalanes”, destaca Bartolo Egea.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *