Bartolo Egea comparteix impressions sobre ciència i innovació amb Meritxell Batet i Pedro Duque

Bartolo Egea comparteix impressions sobre ciència i innovació amb Meritxell Batet i Pedro Duque

La ministra de Política Territorial i Administracions Públiques i el ministre de Ciència, Innovació i Universitats han intercanviat punts de vista amb els candidats socialistes a les alcaldies del Vallès Occidental.

El candidat del PSC a l’alcaldia de Montcada i Reixac, Bartolo Egea  s’ha trobat aquest matí amb la candidata del PSC a les eleccions generals i ministra de Política Territorial i Administracions Públiques, Meritxell Batet i el ministre de Ciència, Innovació i Universitats Pedro Duque en el marc de la visita a l’Observatori Astronòmic i a la Fundació de l’Hospital Parc Taulí, a Sabadell.

Durant la jornada, a la que han assistit tots els candidats socialistes a les eleccions municipals de la comarca del Vallès Occidental, Egea ha pogut compartir impressions amb Duque i Batet sobre el treball que està fent el Govern central en matèria de ciència, innovació i sanitat.

“És imprescindible que la innovació i la ciència continuïn avançant a Espanya. Trobades com la d’avui ens permeten veure que el treball socialista, tant a nivell municipal com estatal, està enfocat en una mateixa direcció. Volem un país on el coneixement i la innovació siguin un motor de creixement i, des de Montcada i Reixac, hi seguirem contribuint de forma decidida”, explica Egea.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *