Miquel Iceta dóna el tret de sortida a la precampanya municipal a Montcada i Reixac

Miquel Iceta dóna el tret de sortida a la precampanya municipal a Montcada i Reixac

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, mostrarà el seu suport al candidat socialista a l’alcaldia de Montcada i Reixac, Bartolo Egea en un acte públic el proper dissabte 23 de març a la seu de l’agrupació a la Ctra. Vella, 27.

El primer secretari del PSC i president del grup Socialistes i Units per Avançar al Parlament de Catalunya, Miquel Iceta, acompanyarà aquest dissabte 23 de març al candidat socialista a l’alcaldia de Montcada i Reixac, Bartolo Egea.

Sota el títol “La primavera socialista, un camí cap al futur”, el PSC de Montcada i Reixac ha organitzat una jornada per donar el tret de sortida a la precampanya per a les eleccions municipals que comptarà amb la complicitat del líder del PSC a Catalunya. Miquel Iceta torna així a Montcada i Reixac mostrant el seu suport al candidat socialista, Bartolo Egea, qui s’ha marcat com a objectiu recuperar l’alcaldia de la ciutat.

“Volem que Montcada i Reixac torni a confiar en la proposta socialista que és l’única que defensa projectes de futur que tenen en compte les necessitats dels nostres veïns i veïnes. El proper dissabte posarem en marxa la primavera socialista, al costat de Miquel Iceta, i farem que els ciutadans recuperin la il·lusió per un projecte polític, el nostre”, afirma Egea.

Durant l’acte, Bartolo Egea donarà a conèixer algunes de les propostes i preocupacions ciutadanes en diferents matèries que l’agrupació socialista ha anat recollint a les carpes participatives instal·lades a varis punts de Montcada i Reixac durant les últimes setmanes.

L’acte també comptarà amb la presència de Carmen Andrés, Regidora i portaveu socialista a l’Ajuntament de Barcelona; Lídia Guinart, Diputada al Congrés per Barcelona; Pol Gibert, Diputat al Parlament de Catalunya; José Luis Jimeno, Primer Secretari de la Federación Vallès Occidental Sud; Eva Menor, Alcaldessa de Badia; Javi Silva, Alcalde de Polinyà i altres alcaldables de la comarca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *