Bartolo Egea presenta una llista electoral renovada per a les eleccions municipals

Bartolo Egea presenta una llista electoral renovada per a les eleccions municipals

L’assemblea d’aquest dimecres ha aprovat amb un 99% de vots favorables la llista proposada per Egea per recuperar l’alcaldia de Montcada i Reixac.

El PSC de Montcada i Reixac ja té llista definitiva per a les properes eleccions municipals. La llista proposada pel candidat a l’alcaldia, Bartolo Egea, ha estat aprovada amb un 99% de vots favorables a l’assemblea celebrada aquest dimecres a la seu de l’Agrupació.

“Amb aquesta llista pretenc sumar veterans i novells, homes i dones socialistes, a gent de diferent procedència unides per un mateixa força: les ganes de tirar aquest projecte polític endavant”, ha afirmar Egea durant l’assemblea.

Entre els veterans de l’agrupació destaca José Antonio García, qui va ser candidat a l’alcaldia l’any 1995, així com Enriqueta Delgado. D’altra banda, Alicia Egea i Salvador Muñoz són els candidats més joves de la llista electoral.

Una llista renovada

Gairebé el 70% dels integrants de la llista de Bartolo Egea són nous. El segon lloc és per Andrés Iruela, que repeteix i forma part de l’executiva, i el tercer l’ocupa Inés Fernández Mojeda, que s’incorpora aquest any a la llista per primer cop juntament amb Encarna López, que anirà de número 4.

A la llista només repeteixen 8 de les 24 persones que representaran el projecte del PSC a les properes eleccions. A més d’Andrés Iruela (2), tornen a aparèixer Maria Adoración Alcalá (5); Agustín Fuertes (9); Juan Rodríguez (13); Enriqueta Delgado (16); Mari Carmen Góngora (20); Antonio Moya (22) y Lupe Lorenzana (23).

Ajuntem document amb tots els membres de la candidatura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *