El PSC lamenta les negatives conseqüències que suposa per Montcada la no aprovació dels Pressupostos Generals de l’Estat

El PSC lamenta les negatives conseqüències que suposa per Montcada la no aprovació dels Pressupostos Generals de l’Estat

L’agrupació socialista critica la postura d’ERC, que ha votat al costat de la dreta per tombar els pressupostos, i recorda que Montcada es veu especialment afectada perquè les partides destinades al soterrament han quedat de nou paralitzades.

El PSC de Montcada i Reixac lamenta la no aprovació dels Pressupostos de l’Estat pel 2019 després del debat d’aquest dimecres al Congrés. “Són els pressupostos més socials que hem tingut en els últims anys amb grans propostes en matèria de despesa social, contra la violència de gènere, per fomentar les ajudes a la dependència o a l’accés a l’habitatge, entre moltes altres, que ja no veuran la llum”, afirma Bartolo Egea, candidat del PSC a les properes eleccions municipals.
En la mateixa línia, l’agrupació socialista critica la responsabilitat d’ERC i PDCat que s’han posicionat al costat del Partit Popular i Ciutadans votant en contra dels pressupostos presentats per Pedro Sánchez. “El no dels partits independentistes ha estat determinant per rebutjar uns comptes que haguessin permès una injecció de més de 2.000 milions d’euros per Catalunya en un moment molt necessari”, assegura Egea.
Els socialistes també posen de manifest les nefastes conseqüències que tindrà per a Montcada i Reixac la no aprovació d’aquests pressupostos. “La decisió afectarà de forma directa i negativa a la ciutat ja que els comptes generals contemplaven una partida pressupostària per fer avançar el soterrament de les vies que ara quedaran de nou paralitzades en un projecte que és urgent i necessari per als veïns i veïnes de Montcada”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *