El PSC de Montcada recull l’opinió dels ciutadans sobre dependència i discapacitat

El PSC de Montcada recull l’opinió dels ciutadans sobre dependència i discapacitat

L’agrupació socialista celebra un debat amb entitats, familiars i professionals que treballen amb persones amb diversitat funcional i també pregunta als ciutadans la seva opinió amb una carpa instal·lada a Mas Duran.

El PSC de Montcada i Reixac ha instal·lat aquest dilluns la nova carpa participativa a Mas Duran  per escoltar les opinions, les necessitats i les propostes dels veïns i veïnes en matèria de dependència i diversitat funcional.

En aquesta línia, l’agrupació socialista, igual que ja va fer amb professionals de la sanitat i de l’esport, va celebrar el passat divendres una debat a la seu del partit  en el que van participar particulars, familiars i professionals de centres que treballen amb persones amb diversitat funcional o dependents.

Representants del Centre d’atenció a persones amb discapacitat de Montcada i Reixac (ADIMIR) van exposar a la reunió les seves propostes i queixes, així com el seu testimoni de primera mà.

El debat va servir per posar damunt la taula, entre altres, temes com la necessitat de treballar l’accessibilitat cognitiva i comunicativa a la ciutat per a les persones que tenen dificultats en aquestes àrees i també es va proposar la creació d’un programa electoral accessible a persones amb diversitat funcional.

“Volem elaborar un programa que compti amb la participació de totes les entitats implicades en cada una de les àrees. Per nosaltres és imprescindible escoltar què necessita la gent de Montcada per poder buscar solucions i, de moment, el que ens estan transmetent els veïns i veïns és el seu descontent amb l’actual govern municipal”, afirma Bartolo Egea.

Els horaris i ubicacions de les properes edicions de la carpa participativa es poden consultar a través de les xarxes socials del PSC de Montcada i Reixac.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *