El PSC de Montcada recull l’opinió dels ciutadans per incorporar les propostes al programa electoral

El PSC de Montcada recull l’opinió dels ciutadans per incorporar les propostes al programa electoral

Bartolo Egea, tal i com va anunciar a la seva presentació com a candidat socialista, manté el seu esforç i voluntat per escoltar a tots els ciutadans.

L’agrupació socialista instal·la carpes a diferents punts de la ciutat per conèixer quins problemes i propostes tenen els veïns i veïnes de la ciutat en diferents àmbits que, posteriorment, s’incorporaran al programa electoral.

El PSC de Montcada i Reixac ha instal·lat aquest dilluns la nova carpa participativa al barri de Can Cuiàs amb l’objectiu de recollir les opinions dels veïns i veïnes en matèria d’esports. L’espai ha estat actiu perquè els ciutadans poguessin apuntar les seves propostes o deixar per escrit les problemàtiques que consideren que cal solucionar de forma més urgent.

La iniciativa es va posar en marxa fa 15 dies amb una carpa a la plaça de Lluís Companys centrada en les preocupacions en matèria de sanitat. Durant els propers mesos, la carpa participativa es mourà per diferents punts de la ciutat i tindrà diferents eixos temàtics perquè els veïns tinguin l’oportunitat d’aportar la seva visió en totes les matèries.

“És imprescindible escoltar els ciutadans de Montcada per poder buscar solucions als seus problemes reals. De totes les propostes i inquietuds que ens traslladin a la carpa en sortirà el programa electoral amb el que ens presentarem a les properes eleccions municipals”, explica Bartolo Egea, candidat a l’alcaldia, qui ja va explicar en el seu discurs de presentació que mantindria la seva obstinació per escoltar a tothom.

Els horaris i ubicacions de les properes edicions de la carpa participativa es poden consultar a través de les xarxes socials del PSC de Montcada i Reixac.

Escoltant els protagonistes de cada àmbit

En aquesta línia, l’agrupació socialista, igual que ja va fer amb professionals de la sanitat, va celebrar el passat divendres una debat a la seu del partit amb l’objectiu d’escoltar també les opinions dels representants de les principals entitats esportives de la ciutat.

“Volem conèixer l’opinió dels professionals que treballen dia a dia en educació, sanitat, esports, mobilitat, etc. i tots els àmbits que afecten el dia a dia d’una ciutat. Aquests debats ens serveixen per descobrir de primera mà quines mancances hi ha a cada sector per poder buscar propostes que solucionin de forma efectiva les inquietuds i preocupacions dels experts de cada sector”, afirma Egea.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *