El PSC enceta la campanya amb un debat sobre la sanitat a Montcada i Reixac

El PSC enceta la campanya amb un debat sobre la sanitat a Montcada i Reixac

El candidat del PSC a l’alcaldia, Bartolo Egea, també ha pogut compartir amb la vicepresidenta del govern i ministra d’Igualtat, Carmen Calvo, les inquietuds dels veïns i veïnes de Montcada i Reixac en un acte a Sabadell.

El PSC de Montcada i Reixac ha donat el tret de sortida a la campanya electoral aquest divendres amb un sopar-debat a la seu del partit amb l’objectiu d’escoltar les preocupacions dels ciutadans, entitats i companys de l’agrupació sobre la sanitat.

Durant la vetllada s’han posat damunt la taula elements clau en matèria sanitària com l’estat actual de les infraestructures (CAP’s i Hospital Ernest Lluch), la prevenció, l’atenció a la salut mental i la flota d’ambulàncies, entre altres.

“Des del PSC estem decidits a escoltar de primera mà les necessitats que tenen els veïns per tal de buscar solucions reals a les seves preocupacions”, afirma el candidat a l’alcaldia Bartolo Egea.

En aquesta mateixa línia, el PSC de Montcada i Reixac ha estat present aquest dissabte a Sabadell donant suport a la candidata Marta Farrés. A l’acte també hi ha participat la vicepresidenta del govern i ministra d’Igualtat, Carmen Calvo i el primer secretari del PSC, Miquel Iceta.

“Ha estat un plaer poder traslladar a la vicepresidenta del govern les principals preocupacions dels veïns de Montcada. Li he fet arribar personalment la inquietud que generen temes com el soterrament, la sanitat i la igualtat”, explica Egea.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *