El PSC dona suport a les propostes de la PTJST i recorda la necessitat d’aprovar els Pressupostos de l’Estat per aconseguir el soterrament

El PSC dona suport a les propostes de la PTJST i recorda la necessitat d’aprovar els Pressupostos de l’Estat per aconseguir el soterrament

L’agrupació socialista se suma a les propostes de la Plataforma Tracte Just Soterrament Total (PTJST) i es compromet a mantenir el soterrament com una prioritat per a Montcada i Reixac.

El PSC recorda a tots els partits polítics presents al consistori que sense uns Pressupostos Generals de l’Estat serà impossible aconseguir que el soterrament sigui una realitat.

El PSC de Montcada i Reixac es compromet a fer de les propostes presentades per la Plataforma Tracte Just Soterrament Total una prioritat en el seu programa electoral per a les properes eleccions municipals.
“El soterrament ha estat, és i sempre serà una reivindicació prioritària per a Montcada i Reixac. És un projecte necessari i urgent per a la ciutat i, per tant, creiem que tots ens hem de sumar a les propostes que ens planteja la PTJST i treballar junts per aconseguir que el soterrament sigui una realitat com més aviat millor”, afirma Bartolomé Egea, candidat del PSC a les properes eleccions municipals.
En aquesta línia, l’agrupació socialista recorda que el projecte del soterrament no avançarà si no s’aproven els Pressupostos Generals de l’Estat presentats pel president Pedro Sánchez.
“El mateix consens que hi ha a nivell local per tirar endavant el soterrament hauria d’existir a nivell nacional per aprovar els Pressupostos Generals de l’Estat. Els grups municipals haurien de demanar als seus respectius partits que donin suport als pressupostos perquè Montcada compti amb la partida necessària per fer del soterrament una realitat”, conclou Egea.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *