El PSC lamenta que el govern municipal enganyi als ciutadans amb els pressupostos participatius

El PSC lamenta que el govern municipal enganyi als ciutadans amb els pressupostos participatius

L’agrupació socialista denuncia que només es destina el 0,56% del pressupost als pressupostos participatius i critica que no es pugui executar cap projecte ja que el govern no ha estat capaç d’aprovar ni el pressupost municipal ni les ordenances.

Els projectes seleccionats per als ciutadans de Montcada i Reixac en el marc dels pressupostos participatius estan en un punt mort. Així ho ha comprovat el grup municipal socialista després de la reunió del grup motor.

“No es pot prendre cap decisió sobre els projectes a executar perquè encara no s’ha aprovat el pressupost ni les ordenances. El govern municipal està venent la pell abans de caçar l’ós”, afirma Bartolomé Egea, candidat a l’alcaldia.

En aquesta línia, el PSC també lamenta que l’import destinat a aquests pressupostos participatius sigui només de 250.000 euros. Aquesta xifra representa tan sols un 0,56% si s’agafa de referent la proposta de 44.484.515,25 milions d’euros de pressupost municipal que hi ha damunt la taula.

“Els partits que actualment estan al govern, mentre estaven a l’oposició asseguraven que si governaven farien que la totalitat del pressupost fos participatiu. En canvi, ara que estan al capdavant del consistori només destinen 250.000 euros i els projectes escollits no es poden executar perquè la ciutat encara no té aprovats els pressupostos municipals. Això és enganyar doblement als ciutadans”, conclou Egea.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *