El PSC diu ‘no’ a les ordenances fiscals per la incapacitat de negociació del govern de Montcada

El PSC diu ‘no’ a les ordenances fiscals per la incapacitat de negociació del govern de Montcada

El grup municipal socialista vota en contra de les ordenances i recorda que el govern municipal no ha estat capaç de liderar la negociació i proposar alternatives per comptar amb el vot favorable del PSC.

El PSC de Montcada i Reixac no ha donat suport a les ordenances fiscals i preus públics per l’any 2019 que s’ha portat a votació aquest dijous en un ple extraordinari amb aquest únic punt a l’ordre del dia.

“Quan es governa en minoria cal buscar acords i la iniciativa de negociació ha de sortir del govern que és qui presenta la proposta d’ordenances”, assegura Bartolomé Egea, candidat a l’alcaldia.
En aquesta línia, el grup socialista lamenta la incapacitat del govern municipal per presentar propostes que permetessin estudiar el vot favorable del PSC. “Per crear consens s’ha de treballar, no es pot presentar un document i seguidament marxar de la taula de negociació” conclou Egea.

Aquest rebuig s’ha fet evident en un ple que no ha superat els 15 minuts, en el qual no s’ha arribat a cap acord i no ha comptat amb la intervenció del grup socialista més enllà d’emetre el vot en contra per mostrar la negativa a la proposta del govern municipal. La resta de grups de l’oposició han actuat de la mateixa manera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *