Bartolomé Egea, el camí del PSC per recuperar Montcada i Reixac amb un projecte de ciutat

Bartolomé Egea, el camí del PSC per recuperar Montcada i Reixac amb un projecte de ciutat

L’alcaldable del PSC a les eleccions municipals s’ha presentat a la ciutadania amb una clara “voluntat d’escoltar la gent” en un acte que ha omplert l’Auditori Municipal i que ha comptat amb el suport del Secretari d’Organització del PSC, Salvador Illa i la diputada del PSC al Congrés, Lidia Guinart, entre altres.

Bartolomé Egea, candidat del PSC a Montcada i Reixac per les properes eleccions municipals, s’ha presentat aquest dissabte com a alcaldable a l’Auditori Municipal davant dels ciutadans i on s’ha posat de manifest l’ampli suport de la candidatura socialista a la ciutat.

Egea, de 53 anys i veí de la Font Pudenta ha manifestat que la seva àmplia experiència com a comerciant li ha ensenyat que “cal estar més en contacte amb la gent i sobretot escoltar els seus problemes. Un alcalde ha de saber escoltar, fer seves les demandes dels ciutadans i ser capaç de crear consens i diàleg”.

Egea també ha defensat que “des del govern municipal sempre parlen de l’herència que ha deixat el PSC però l’herència socialista a Montcada és positiva. Cal treballar per una Montcada sostenible i que sigui el cap de Barcelona i miri cap Europa”. ‘Som el camí’ es l’eslògan que acompanyarà els socialistes durant la campanya.

La portaveu del Grup Municipal Socialista, Carmen Porro ha alabat la capacitat de treball i d’escolta de Bartolomé, a més del seu permanent somriure.  Porro també ha repassat les accions del PSC durant els últims anys a l’Ajuntament, destacant accions de suport als veïns i col·lectius que no eren escoltats pel consistori. “L’únic que ha fet el nou govern municipal és executar els projectes que des del PSC havíem deixat enllestits. El govern continua en pràctiques, sense escoltar i sense solucionar els problemes. Estem en una situació de paràlisi i falta de diàleg”.

El Secretari d’Organització del PSC, Salvador Illa, ha excusat la presència de Miquel Iceta per motius de salut. Illa ha destacat que cal aprofitar “la finestra d’oportunitat que ha obert Pedro Sánchez i que les eleccions municipals no son un camp de batalla entre independència sí o independència no. Les municipals van d’escollir a gent com Bartolomé Egea per treballar i solucionar els problemes de Montcada des de l’esquerra però amb els peus a terra”.

En aquest sentit, Illa ha recordat que la primera trucada que van rebre a la seu del partit a l’arribar al govern va ser precisament del PSC de Montcada demanant el soterrament de la via del tren i que es va fer des d’un plantejament no partidista.

El Secretari de Política Federal del PSOE, Patxi López; la Ministra de Política Territorial i Funció Pública, Meritxell Batet; la diputada del PSC al Congrés, Lidia Guinart; el candidat a l’alcaldia de Barcelona pel PSC, Jaume Collboni i l’alcalde de Badalona, Alex Pastor han mostrat el seu suport a Bartolomé Egea amb diferents vídeos que s’han projectat durant l’acte.

L’acte també ha comptat amb la presència de polítics socialistes que han acompanyat a Bartolomé Egea durant la presentació com Eva Menor, alcaldessa de Badia del Vallès; Javi Silva, alcalde de Polinyà; Marta Farrés, alcaldable del PSC a Sabadell; Pere Garcia, alcaldable del PSC a Santa Perpètua; Carlos Cordón, alcaldable del PSC a Cerdanyola del Vallès; Linda Lara, alcaldable del PSC a Sant Quirze del Vallès; Luís Tirado, alcaldable del PSC a Ripollet i José Luis Jimeno, primer secretari de la federació socialista Vallès Occidental Sud.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *