Aconseguir el soterrament: prioritat del programa de govern del PSC

Aconseguir el soterrament: prioritat del programa de govern del PSC

El candidat a l’alcaldia a Montcada i Reixac, Bartolomé Egea, reivindica el lideratge dels socialistes per fer que el soterrament de les vies del tren al seu pas per la ciutat sigui una realitat quan abans millor.
Representants del PSC al Congrés dels Diputats a Madrid i al Parlament de Catalunya, així com membres de l’agrupació municipal socialista a Montcada i Reixac participen a la Jornada de Treball pel soterrament.

El soterrament de les vies de la R2 al seu pas per Montcada i Reixac és una prioritat per l’agrupació municipal socialista. Així ho ha tornat a demostrar durant la Jornada de treball pel soterrament organitzada per la Plataforma Tracte Just Soterrament Total (PTJST) i l’ajuntament a Montcada i Reixac.
La jornada ha comptat amb la participació de César Ramos, portaveu del PSOE a la Comissió de Foment del Congrés dels diputats; Lidia Guinart, diputada al Congrés dels Diputats del PSC;
Carmen Andrés, regidora del PSC a l’Ajuntament de Barcelona; Jordi Terrades, secretari PSC de territori, infraestructures, medi ambient i energia i diputat al Parlament de Catalunya; Bartolomé Egea, candidat del PSC a l’alcaldia de Montcada i Reixac i Andreu Iruela, primer secretari de l’agrupació.
Els representants dels diferents grups polítics han tingut l’oportunitat de conèixer de primera mà i sobre el terreny com afecten les vies del tren al desenvolupament de la ciutat per entendre com n’és de necessari el soterrament.
“ El soterrament ha estat, és i serà sempre una prioritat per a nosaltres. Fa anys que demanem i perseguim aquesta infraestructura imprescindible per a Montcada i Reixac, ja sigui des del Parlament de Catalunya, des del Congrés dels Diputats o des de l’Ajuntament. Treballarem com fins ara, en tots els fronts necessaris, per aconseguir que el soterrament sigui una realitat quan abans millor”, afirma Bartolomé Egea, candidat a l’alcaldia a Montcada i Reixac.
“Només amb una breu visita a la ciutat ja es fa evident que les vies del tren són un escull per al progrés de Montcada i Reixac. Des de l’agrupació municipal seguirem fent pedagogia sobre la necessitat d’aquesta obra que fa tants anys que reivindiquem”, conclou Egea.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *