El PSC de Montcada i Reixac segueix treballant perquè el soterrament sigui una realitat

El PSC de Montcada i Reixac segueix treballant perquè el soterrament sigui una realitat

L’agrupació municipal socialista es reuneix amb la diputada Lidia Guinart per preparar la reunió que es celebrarà el proper 10 d’octubre al Ministeri de Foment i recorda la necessitat d’aprovar els pressupostos estatals per poder disposar dels recursos necessaris perquè el soterrament sigui una realitat.

El PSC de Montcada i Reixac ha rebut aquest dijous la visita de la diputada al Congrés dels Diputats, Lidia Guinart. La trobada ha comptat amb la participació del candidat a l’alcaldia, Bartolomé Egea; el primer secretari, Andrés Iruela; la portaveu del grup municipal, Carmen Porro i la secretària d’organització, Lupe Lorenzana.
L’objectiu principal de la reunió amb la diputada Guinart, i seguint els acords dels grups polítics assistents a la reunió del 26 de setembre amb la plataforma pel soterrament, ha estat preparar la reunió que es celebrarà el proper 10 d’octubre al Ministeri de Foment amb l’alcaldessa. El grup parlamentari socialista del Congrés dels Diputats estarà present a la  reunió per posar damunt la taula les propostes necessàries per aconseguir que les obres arranquin quan abans millor.

En aquesta línia, el grup municipal socialista recorda que és imprescindible que els pressupostos de l’estat s’aprovin perquè sigui efectiva la partida destinada a la realització deles obres del soterrament de les vies al seu pas per Montcada i Reixac al llarg dels propers anys. “Els veïns han de saber que la consecució del soterrament a Montcada passa necessàriament per l’aprovació dels pressupostos presentats per Pedro Sánchez”, afirma Egea.

L’agrupació municipal també està preparant la visita que diferents diputats i diputades del Parlament de Catalunya realitzaran el proper 5 de novembre a Montcada i Reixac perquè puguin veure en primera persona com de necessari és el soterrament per a la ciutadania.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *