L’assemblea del PSC de Montcada i Reixac escull a Bartolomé Egea com a alcaldable

L’assemblea del PSC de Montcada i Reixac escull a Bartolomé Egea com a alcaldable

El PSC de Montcada i Reixac ha celebrat aquest dimarts 19 de setembre l’assemblea per decidir el candidat a l’alcaldia per a les eleccions municipals del proper 26 de maig de 2019. La votació dels militants ha resultat amb la victòria de Bartolomé Egea, qui ha superat en nombre de vots a Jorge Gómez.

“Un gran nombre de militants han emès lliurement el seu vot a l’assemblea. Una evidència més que confirma que el PSC de Montcada i Reixac és una organització totalment democràtica. Felicito al Bartolo per la victòria; ara és el moment de treballar plegats”, ha assegurat Jorge Gómez.

En la mateixa línia, Bartolomé Egea ha agraït el suport i la participació dels i les militants socialistes. “Som una organització que té múscul i ens proposem recuperar l’alcaldia per retornar a Montcada i Reixac l’orgull de ciutat”, ha conclòs Egea.

Entre els projectes claus de l’agrupació municipal socialista destaquen el soterrament definitiu de les vies del tren al seu pas per Montcada i Reixac, l’aposta per un serveis socials de qualitat a la ciutat i escoltar les necessitats reals dels veïns.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *