El PSC de Montcada i Reixac es compromet a buscar solucions per als veïns del Bosc d’en Vilaró

El PSC de Montcada i Reixac es compromet a buscar solucions per als veïns del Bosc d’en Vilaró

L’agrupació socialista, amb la participació del diputat Pol Gibert, es reuneix amb els veïns i agafa el compromís de designar un parlamentari de referència per traslladar les peticions al grup parlamentari del PSC.  

El PSC de Montcada i Reixac s’ha reunit aquest dimarts amb els veïns del Bosc d’en Vilaró en una sessió que ha comptat amb la participació del diputat del PSC al Parlament de Catalunya, Pol Gibert.

Durant la trobada, celebrada a petició dels veïns, el grup socialista de Montcada i Reixac ha pres el compromís de designar un parlamentari de referència amb l’objectiu de facilitar el trasllat d’informació i de les peticions dels més de 200 famílies afectades al grup parlamentari socialista.

Un cop més, i a diferència d’altres partits polítics, el PSC reitera el seu compromís de seguir col·laborant amb els veïns del Bosc d’en Vilaró i buscar acords amb altres formacions per poder avançar i consensuar una llei que resolgui la problemàtica de la urbanització que fa més de 50 anys que s’allarga.

Donat que no s’avança amb la mesa tècnico-política, els veïns afectats reclamen solucions polítiques i un representant al parlament que treballi per aconseguir una amnistia com ja s’ha fet en altres urbanitzacions.

Amb la legislació vigent no es pot legalitzar la urbanització del Bosc d’en Vilaró, un terreny que comparteixen Montcada i Reixac i Badalona, a la Serralada de Marina i que compta amb més de 200 habitatges construïts. “És imprescindible i necessari treballar per buscar solucions que permetin a les més de 200 famílies de la urbanització viure als seus habitatges d’una manera digne i resoldre els seus neguits. Els socialistes compartim la decepció dels veïns davant l’actitud de l’alcaldessa de Montcada, qui es nega a oferir solucions que tinguin en compte l’aspecte social de la problemàtica”, asseguren des de l’agrupació socialista.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *