El PSC de Montcada i Reixac confia que el canvi de govern acceleri l’arribada del soterrament

El PSC de Montcada i Reixac confia que el canvi de govern acceleri l’arribada del soterrament

L’agrupació municipal socialista ja s’ha posat a disposició del nou govern i el Ministre de Foment, José Luis Ábalos per aconseguir que les obres comencin l’any 2020 seguint el compromís del seu predecessor.

El PSC de Montcada i Reixac està obert a col·laborar amb el govern municipal de la ciutat en tot el que calgui perquè el soterrament sigui una realitat quan abans millor.

El PSC de Montcada i Reixac confia que el canvi de govern de l’estat, ara liderat per Pedro Sánchez, permeti donar un impuls als terminis del projecte de soterrament de la línia R2 al seu pas per Montcada i Reixac.

El Grup Municipal Socialista està absolutament obert a col·laborar amb tot el que faci falta amb el govern municipal per tal d’anar de la mà i fer de pont amb el govern estatal amb l’objectiu de que les relacions entre l’ajuntament i el ministeri de Foment arribin a bon port i amb la voluntat d’escurçar terminis i que el soterrament sigui una realitat quan abans millor.

El PSC de Montcada i Reixac ja s’ha posat en contacte amb el Grup Parlamentari del PSC al Congrés dels Diputats perquè puguin recordar al nou Ministre de Foment, José Luis Ábalos, el compromís que va adoptar el seu predecessor i que es compleixi el cronograma previst amb l’inici de les obres a l’any 2020.

“Estem a disposició del nostre Grup Parlamentari i del nou ministre per fer del soterrament una realitat i posar fi a la disgregació dels nuclis de població. En el passat hem mantingut contacte tant amb l’actual president del govern, com amb la ministra Batet i el ministre Borrell, i tots els  són coneixedors de les necessitats de Montcada i Reixac”, asseguren des del Grup Municipal Socialista.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *