El PSC dona suport als alumnes i professors de l’Institut La Ferreria afectats pel trasllat del Grau Superior de Documentació Sanitària

L’agrupació municipal socialista lamenta la decisió del Departament d’Ensenyament Territorial del Vallès Occidental de traslladar el grau a un centre de Terrassa i reduir així l’oferta formativa de Montcada i Reixac.

Aquesta setmana s’ha fet públic que el Departament d’Ensenyament Territorial del Vallès Occidental ha decidit tancat el Grau Superior de Documentació Sanitària que s’imparteix a l’Institut La Ferreria de Montcada i Reixac i traslladar-lo a Terrassa.

A través d’una campanya a change.org, els alumnes del grau estan recollint firmes per evitar aquest trasllat ja que no els han garantit una plaça al nou centre per continuar els seus estudis. “A part de ser una falta de respecte, tant per als alumnes com per als professors i professionals de l’institut La Ferreria, també es il·legal”, asseguren al comunicat.

Des del PSC estenem tot el nostre suport als alumnes, professors i professionals de l’Institut La Ferreria de Montcada i Reixac que està totalment qualificat per oferir aquest grau (ISO 9001) i és un dels que té millor valoració.

Lamentem la decisió del Departament d’Ensenyament Territorial que, sense previ avís ni justificació, ha decidit reduir l’oferta educativa que es pot cursar a Montcada i Reixac deixant els alumnes en una situació d’indefensió i menystenint la feina dels professors i professionals de l’Institut La Ferreria.

En aquesta línia, l’agrupació municipal socialista seguirà treballant per evitar aquest trasllat i prendrà les mesures que estiguin al seu abast per mantenir el Grau Superior de Documentació Sanitaria a la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *