El PSC de Montcada demana explicacions al govern sobre les pintades contra l’UE Sant Joan-Atlètic

L’agrupació municipal socialista condemna l’aparició de pintades racistes i xenòfobes que han aparegut aquesta setmana a la façana de l’estadi municipal de Can Sant Joan i pregunta al govern quines acciones té previstes perquè no es repeteixin actes vandàlics similars a la ciutat.   

El PSC de Montcada i Reixac mostra el seu total rebuig i condemna rotundament les pintades amb contingut racista i xenòfob que han aparegut aquesta setmana a la façana de l’estadi municipal de Can Sant Joan.

Des del PSC estenem tot el nostre suport a l’UE Sant Joan-Atlètic, una entitat referent de l’esport a Montcada. No tolerarem cap actitud que vagi en contra de la bona convivència i que menystingui, provoqui o insulti a les entitats que tant bona feina estan fent a la ciutat.

En aquest sentit, des de l’agrupació municipal socialista demanarem al govern que expliqui, en primer lloc, com s’ha arribat fins a aquesta situació tant desagradable i quines accions té previstes per evitar que es tornin a repetir accions similars a Montcada i Reixac.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *