Eva Menor, Pol Gibert i Beatriz Silva protagonitzem l’acte central de campanya del PSC a Montcada i Reixac

Eva Menor, Pol Gibert i Beatriz Silva protagonitzem l’acte central de campanya del PSC a Montcada i Reixac
Els tres candidats al Parlament, acompanyats de l’agrupació municipal socialista, explicaran el pla de xoc social presentat pel candidat del PSC, Miquel Iceta, al que es destinaran fins a 3.000 milions d’euros al llarg de la legislatura

L’acte tindrà lloc el proper dilluns 18 de desembre a les 19h al Centre Cívic de La Ribera

L’alcaldessa de Badia i candidata al Parlament, Eva Menor; el primer secretari de la Joventut Socialista de Catalunya (JSC) i candidat al parlament, Pol Gibert i la fundadora de Federalistes d’Esquerres i candidata al Parlament, Beatriz Silva, protagonitzaran aquest dilluns 18 de desembre l’acte central de campanya del PSC a Montcada i Reixac.

L’acte, presentat per la secretaria d’organització de l’agrupació del PSC Montcada i Reixac, Lupe Lorenzana, té com a objectiu donar a conèixer el pla de xoc social presentat aquesta setmana pel candidat a la presidència del Parlament pel PSC, Miquel Iceta.

Es tracta d’un pla enfocat a lluitar contra les desigualtats al que es destinarien fins a 3.000 milions d’euros al llarg de tota la legislatura en cas que Miquel Iceta fos escollit President. Les mesures del pla de xoc es finançarien a partir de la reestructuració de la despesa no prioritària  i els nous ingressos del model de finançament autonòmic.

En el transcurs de l’acte, que es celebrarà al Centre Cívic de La Ribera, els candidats exposaran els reptes que es proposa el PSC entre els que destaquen la creació de 80.000 noves places d’escoles bressol finançades per la Generalitat; 50.000 llocs de treball i un 30% de reducció de la pobresa energètica, entre altres.

Solucions, ara les persones!

Dia: Dilluns 18 de desembre
Hora: 19.00h
Lloc: Centre Cívic La Ribera  (C/ Llevant, 10. 08110 Montcada i Reixac)
Participen:

Eva Menor, l’alcaldessa de Badia i candidata al Parlament

Pol Gibert, primer secretari de la Joventut Socialista de Catalunya (JSC) i candidat al parlament
Beatriz Silva, fundadora de Federalistes d’Esquerres i candidata al Parlament
Presenta: Lupe Lorenzana, secretaria d’organització de l’agrupació del PSC Montcada i Reixac

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *