El PSC demana al Congrés accelerar l’arribada del soterrament de les vies a Montcada i Reixac

El PSC demana al Congrés accelerar l’arribada del soterrament de les vies a Montcada i Reixac

Els diputats Lídia Guinart i José Zaragoza, a petició de l’agrupació municipal socialista de Montcada i Reixac, pregunten a la mesa del Congrés dels Diputats si es pot reduir el termini perquè les obres comencin abans de 2020.

Els diputats per Barcelona del Grup Parlamentari Socialista al Congrés, a petició de l’agrupació socialista de Montcada i Reixac, han presentat dues preguntes a la Mesa del Congrés dels Diputats de Madrid en relació al soterrament de les vies del tren al seu pas per Montcada i Reixac.

En relació a l’anunci publicat al BOE sobre la licitació de contractes de serveis per a la redacció dels estudis sobre el soterrament de les vies a Montcada i Reixac, els diputats demanen si seria possible reduir els terminis amb l’objectiu que les obres puguin començar abans de l’any 2020.

Guinart i Zaragoza també posen en dubte la necessitat d’allargar dos anys el termini per presentar els estudis sobre el soterrament de les vies al seu pas per Montcada i Reixac tenint en compte els nombrosos estudis sobre el particular que ja existeixen i que l’empresa adjudicatària pot consultar.

Les preguntes, registrades aquest dissabte 25 d’octubre,  seran respostes per escrit.

Descarrega aquí aquesta iniciativa al Congrés del Grupo Socialista

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *