El PSC de Montcada i Reixac demana reduir el termini de presentació dels informes per accelerar l’arribada del soterrament

El PSC de Montcada i Reixac demana reduir el termini de presentació dels informes per accelerar l’arribada del soterrament

L’agrupació municipal socialista celebra la publicació al BOE de la licitació dels contractes de serveis per a la redacció dels estudis però considera excessius els terminis proposats segons els quals les obres no arrancarien abans del 2020.

Des del PSC celebrem la publicació al Butlletí Oficial de l’Estat de l’anunci mitjançant el qual Adif licita el contracte de serveis per a la redacció de l’estudi informatiu i dels projectes bàsic i constructiu del soterrament de la R2 al seu pas per Montcada. Considerem que és un petit pas però important en la consecució del soterrament tant llargament reivindicat.

Tanmateix, des de l’agrupació municipal volem posar de manifest que, segons els terminis marcats, després de l’adjudicació (el dia 5 de desembre) s’obrirà un termini de 21 mesos per a presentar els estudis corresponents. Després caldria convocar un nou concurs amb vàries fases fins arribar a l’inici de les obres.

Per tant, la primera fase de les obres no podria començar abans de l’any 2020 o fins i tot l’any 2021.
Des del PSC de Montcada i Reixac considerem que aquest calendari és massa dilatat, per això parlarem amb els diputats al Congrés amb l’objectiu que intentin reduir al màxim els terminis en aquesta fase de presentació de projecte. Damunt la taula hi ha molts estudis realitzats sobre el soterrament i estem en condicions de poder demanar a l’empresa que resulti adjudicatària uns terminis més breus per preparar aquesta documentació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *