COMUNICAT DEL PSC DE MONTCADA I REIXAC

Davant dels fets ocorreguts el passat 1 d’octubre, el PSC de Montcada i Reixac vol tornar a ressaltar que:

1. Ens oposem totalment a l’ús de la força exercit per la Guàrdia Civil i la Policia Nacional contra el poble de Catalunya, que exercia pacíficament el seu dret a vot, tot i que considerem que el referèndum no compleix totes les garanties necessàries.

2. Reiterem el nostre compromís amb la ciutat i estem al seu costat en la defensa dels drets i les llibertats pròpies d’un país democràtic del segle XXI. Cap opinió pot ser silenciada ni coartada, i menys amb l’ús de la força i l’amenaça.

3. Manifestem que segons el nostre parer l’única solució real és un pacte entre les parts. Si seguim en aquesta dinàmica només s’acabarà creant un enfrontament ideològic entre els ciutadans de Catalunya, cosa que ningú vol.

4. Els governs han de ser els garants dels drets i les llibertats dels ciutadans, de manera que han de facilitar que la ciutadania ens puguem expressar lliure i pacíficament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *