El PSC de Montcada i Reixac acusa l’alcaldessa de facilitar el referèndum per mantenir el càrrec

L’agrupació municipal socialista denuncia l’actitud antidemocràtica del govern municipal (que ja ha anunciat que facilitarà el vot als ciutadans l’1-O) quan la majoria dels ciutadans de Montcada no son independentistes.

Davant la intenció que ha manifestat el govern municipal de “no posar cap impediment perquè la ciutadania pugui exercir el seu dret a vot l’1 d’octubre”, el PSC de Montcada i Reixac denuncia que la decisió de l’alcaldessa, Laura Campos, no es basa en l’interès dels veïns de Montcada i Reixac sinó en el seu interès personal per salvar el pacte que li va entregar l’alcaldia. Recordem que el 65% dels vots que es van emetre a les municipals de 2015 van ser per a partits no independentistes, dada que mostra la inclinació de la ciutadania de Montcada respecte a l’anomenat “Procés”.
L’agrupació municipal socialista considera que la resposta de l’alcaldessa de cedir els espais per a les votacions però sense el personal és un brindis al sol amb l’únic objectiu d’acontentar els seus socis de govern.
Per al PSC, l’objectiu principal ha de ser que els treballadors de l’ajuntament no es vegin implicats ni afectats per cap decisió que pugui prendre l’alcaldessa i que pugui suposar transferències de les seves responsabilitats cap als treballadors públics.
En aquest sentit, demanem claredat en les decisions de l’alcaldessa així com tenir còpia de l’informe del Secretari General de l’Ajuntament i que les decisions que es prenguin es cenyeixin a aquest document.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *