Juan Parra deixa el càrrec de regidor del PSC a l’Ajuntament de Montcada i Reixac

Juan Parra deixa el càrrec de regidor del PSC a l’Ajuntament de Montcada i Reixac

Parra, que ha estat 18 anys regidor al consistori amb responsabilitats en l’àmbit d’esports i urbanisme, ha comunicat la seva dimissió durant el ple municipal de juny

Juan Parra ha anunciat en el torn de precs i preguntes del ple municipal de juny la seva dimissió com a regidor del grup municipal socialista. Parra, qui ha estat 18 anys regidor del PSC a Montcada i Reixac, ha exercit diferents càrrecs al llarg de la seva trajectòria; ha estat regidor d’esports, president de l’IME i també regidor d’urbanisme.

En la seva intervenció de comiat, Parra ha assegurat que “és el moment de deixar pas a altres companys” tot i que continuarà “treballant en el dia a dia de la ciutat i sempre a disposició de la família socialista”.

“Aquest mateix camí l’emprendran altres companys de la comarca, entenent que el que ens demana la societat és precisament la renovació. Com a responsable de la Secretaria d’Acció Política del PSC al Vallès Sud, he volgut ser el primer a donar exemple  i cedir el pas a altres membres de la formació”, afirma.

Parra, que ha agraït la confiança del partit, creu que és el moment de deixar pas a noves persones per revitalitzar i dinamitzar la política local i en especial el PSC, la  primera força política de Montcada i Reixac, que aspira a tornar al govern.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *