El PSC lamenta que el govern de Montcada no hagi aprofitat l’oportunitat de generar ocupació a la ciutat amb el centre logístic de LIDL

El grup de distribució alemany ha anunciat que donarà feina a 150 persones al nou centre logístic que finalment s’ubicarà a Martorell i no a Montcada i Reixac

La multinacional alemanya LIDL ha anunciat que crearà 150 llocs de feina al seu nou centre logístic a Catalunya que s’està construint a Martorell i no a Montcada i Reixac, com s’havia previst inicialment. L’empresa, a més, s’ha compromès a tenir en compte les persones a l’atur del municipi durant el procés de selecció del personal.

Des del PSC lamentem un cop més la incapacitat del govern municipal, que s’ha mantingut inoperant en totes les gestions relacionades amb l’ampliació de la nau del LIDL. La poca voluntat negociadora ha suposat la pèrdua d’una gran oportunitat que hagués suposat la creació d’ocupació per als veïns i veïnes de Montcada i Reixac.

No és estrany que LIDL hagi buscat alternatives viables després de topar amb un govern municipal que no sap treballar en equip ni buscar solucions que reverteixin en el benestar dels ciutadans i dels empresaris que generen riquesa i ocupació al territori.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *