Més del 85% dels militants del PSC a Montcada i Reixac participen a les primàries per escollir Pedro Sánchez nou Secretari General del PSOE

Més del 85% dels militants del PSC a Montcada i Reixac participen a les primàries per escollir Pedro Sánchez nou Secretari General del PSOE

L’alta participació a les primàries demostra la bona salut i el dinamisme de l’agrupació socialista a Montcada i Reixac que vol seguir creixent per donar resposta als problemes del veïns i veïnes del municipi.

Els militants socialistes de Montcada i Reixac han participat activament a les primàries celebrades aquest diumenge 21 de maig per escollir el Secretari General del PSOE. El nou càrrec l’ocuparà Pedro Sánchez, qui ha obtingut el 50% dels vots de la militància, molt per davant de Susana Díaz, amb un 40% i de Patxi López, amb el 10%.

En un ambient optimista i amb la voluntat de reforçar el projecte socialista també a Montcada i Reixac, el 85% de la militància del municipi ha participat a les primàries. L’agrupació se situa així en la mateixa línia que el PSC i la majoria del PSOE apostant per un projecte d’esquerres, lliure de compromisos amb lobbys i grups de pressió, renovador i que permeti als socialistes tornar a créixer.

L’alta participació de Montcada i Reixac demostra la vitalitat de l’agrupació socialista que aprofitarà el procés de primàries per seguir creixent al municipi i connectar amb tots els col·lectius que volen una ciutat centrada en la gent i en els seus problemes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *