El PSC i la diputada Lídia Guinart es reuneixen amb la plataforma Soterrament Total Ara

El PSC i la diputada Lídia Guinart es reuneixen amb la plataforma Soterrament Total Ara

La diputada, acompanyada per membres del grup municipal, ha explicat a la plataforma les últimes accions que s’estan duent a terme des de l’agrupació i des del PSC al Congrés on la formació acaba de registrar una nova pregunta oral a la comissió de Foment.

El PSC de Montcada i Reixac ha celebrat aquest divendres una reunió amb la Diputada Lídia Guinart i membres de la plataforma Tracte Just Soterrament Total Ara. La trobada ha permès a Guinart explicar a la plataforma les accions que s’estan duent a terme, tant des de l’agrupació com des del PSC, per aconseguir el soterrament total de les vies al seu pas per Montcada.

En aquest sentit, destaca la pregunta oral que el Diputat José Zaragoza va registrar el passat dimecres en la que qüestiona la Comissió de Foment sobre l’estat del projecte a la línia Barcelona-Portbou al tram Vallbona-Montcada i Reixac i també reclama al govern si té previst constituir el grup de treball, la redacció definitiva del conveni, el calendari d’actuació i les partides pressupostàries necessàries per executar el projecte*.

El PSC es posa novament a disposició de la Plataforma Soterrament Total Ara i, com sempre, dóna suport a l’Ajuntament i al govern de torn en totes les accions que siguin necessàries per aconseguir el soterrament de les vies a Montcada i Reixac i posar fi a una reivindicació històrica i necessària per a la ciutat.

*Veure pregunta registrada »

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *