El PSC de Montcada i Reixac renova la comissió executiva

El PSC de Montcada i Reixac renova la comissió executiva

Andrés Iruela continua com a primer secretari en una executiva renovada que vol continuar treballant per apropar les polítiques socialistes a tots els veïns i les veïnes i aportar solucions a les reivindicacions històriques de la ciutat.

El PSC de Montcada i Reixac ha celebrat aquest dimecres una assemblea extraordinària per escollir la nova comissió executiva que tindrà de nou com a primer secretari a Andrés Iruela i que compta amb Lupe Lorenzana (Secretaria Organització); Bartolomé Egea (Política Municipal); Agustín Fuertes (Acció Política); Inés Fernández (Formació); Ismael Rueda (Comunicació); Daniel Palomino (Acció Política a les Xarxes); Enriqueta Delgado, Dori Alcalá, Jorge Gómez i Oscar Arias (Vocalies); Carme Porro (portaveu GMS) i el primer secretari de la JSC.

La nova executiva, que incorpora persones que fins ara no havien militat activament en política, vol continuar treballant per “aportar solucions als problemes de la  ciutadania i recuperar la preponderància local del nostre projecte polític”, tal i com ha assegurat Iruela.

Iruela ha assegurat que vol “acabar la feina que es va començar a finals de 2015” i “mostrar la força que tenim com a agrupació local per donar resposta a reivindicacions històriques i també recents del nostre municipi, sempre al costat de la ciutadania”.

L’assemblea, en la qual s’ha aprovat per unanimitat l’informe de gestió de l’últim any, ha comptat amb l’assistència del secretari d’organització del PSC de la Federació del Vallès Occidental Sud, Marc Mellado.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *