El XIII Congrés del PSC aprova les dues propostes presentades per l’agrupació de Montcada i Reixac

El XIII Congrés del PSC aprova les dues propostes presentades per l’agrupació de Montcada i Reixac
  • L’agrupació reclama de nou el soterrament de les vies al seu pas per Montcada i també potenciar la justícia redistributiva amb la ‘Iniciativa 1:12’
  • La delegació de Montcada l’han format sis delegats, dos consellers nacionals i sis convidats que han participat en les 4 comissions que s’han constituït

L’agrupació socialista de Montcada i Reixac ha participat al XIII Congrés del PSC que ha tingut lloc aquest cap de setmana i en el que s’han debatut un seguit de resolucions que marcaran el rumb polític del partit en els propers anys.

En concret hi ha participat un total de 14 membres de l’agrupació: sis delegats, dos membres nats (per ser consellers nacionals) i sis convidats. D’aquesta manera, hi ha hagut representants de Montcada i Reixac a cadascuna de les quatre comissions.

Entre les iniciatives que han nascut a Montcada i Reixac destaca especialment la proposta de resolució ‘Per unes infraestructures ferroviàries per al Segle XXI’ en la que es reclama de nou el soterrament de les vies al seu pas per Montcada, una reclamació històrica del municipi. La voluntat dels socialistes es exigir al Govern l’aprovació d’un calendari dels treballs i un compromís per dur a terme les obres del Pla de Rodalies aprovat l’any 2009.

La ‘iniciativa 1:12, per una justícia redistributiva’ és la segona proposta de resolució nascuda a Montcada i Reixac. L’objectiu d’aquesta regulació és que cap persona gerent d’una empresa pugui guanyar en un mes més del que els seus empleats guanyen en un any. El rerefons a la Iniciativa 1:12 és promoure la igualtat, evitar la concentració de riquesa i fomentar una reforma de la legislació laboral per frenar la creixent desigualtat.

Les dues propostes de resolució promogudes des de l’agrupació de Montcada i Reixac han estat aprovades durant el XIII Congrés del PSC.

Els 14 membres de l’agrupació de Montcada i Reixac que han participat al congrés també han fet aportacions i esmenes als Estatuts i Codi Ètic, a la ponència Marc i a les comissions d’economia i justícia social.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *