L’assemblea del PSC avala el “no” a Rajoy

El primer secretari del PSC de Montcada i Reixac, Andreu Iruela, afirma que el partit està preparat per afrontar els reptes de futur amb un projecte sòlid, a diferència del govern actualEls militants socialistes montcadencs defensen el no a Rajoy del seu partit argumentant que no se senten gens identificats amb el projecte del Partit Popular, ni en termes econòmics ni sobre el debat territorial, de manera que descarten totalment pactar amb la formació liderada per Mariano Rajoy.

Sobre la situació que es viu a Catalunya, els i les socialistes han afirmat en l’Assemblea Ordinària de Montcada i Reixac que només se solucionarà satisfactòriament l’aspiració d’autogovern de Catalunya amb una reforma federal pactada amb l’Estat, ja que és l’únic canvi que fa avançar sense dividir la societat catalana i espanyola.

Per últim, sobre el panorama polític de la ciutat, el primer secretari del PSC de Montcada, Andreu Iruela, afirma que “els socialistes hem estat ajudant en tots els temes importants de ciutat, des de la Taula per la Sanitat fins a aconseguir el compromís dels líders del PSC vers el soterrament de la R2 gràcies a la signatura de Miquel Iceta del Manifest per el Soterrament”.

Iruela continua dient que “els socialistes estenem la mà al govern en tot allò important per la ciutat, especialment en aquest context de bloqueig polític que pateix la ciutat”.

Per últim, Iruela afirma que “l’agrupació socialista està organitzada i preparada per afrontar els reptes de futur de la nostra ciutat ja que el projecte socialista de ciutat és sòlid, al contrari que el govern municipal actual”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *