El PSC de Montcada i Reixac, a favor d’estudiar la possibilitat de traslladar el mercat ambulant

El grup municipal s’ha reunit amb la Associació de Veïns de Montcada Nova per conèixer de primera mà les seves queixes i reivindicacions.

L’AV de Montcada Nova – Pla d’en Coll ha recollit més de 2.600 firmes demanant que el mercat ambulant dels dimecres, que actualment s’ubica als carrers Rocamora, Bonavista i Santiago, es traslladi al camí de la Font Freda.

Representants del grup municipal del PSC es van reunir fa uns dies amb el president de l’AV, Joan Alemany, per conèixer les queixes que provoca entre veïns i paradistes la ubicació actual. L’associació i els veïns asseguren que l’emplaçament comporta problemes de seguretat, a més de les dificultats per aparcar que tenen els paradistes i la impossibilitat d’accedir als pàrquings privats amb què es troben els veïns d’aquests carrers els dies de mercat.

Davant d’aquestes reclamacions, que també tenen en compte la menor afluència de compradors i paradistes durant els últims anys, el PSC està a favor d’estudiar la possibilitat de traslladar el mercat ambulant. Aquesta opció permetria trobar una ubicació millor, més accessible, més segura i també més atractiva tant per als veïns de la zona com per als paradistes.

Per als socialistes, l’objectiu rau en seguir promocionant una activitat econòmica tradicional al municipi des d’un espai que generi confiança i possibilitat de negoci per als paradistes i que, alhora, no suposi una gran molèstia per als veïns.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *