El PSOE serà clau en la formació del nou govern i mantindrà els compromisos amb Montcada i Reixac

L’agrupació socialista celebra els resultats a Montcada on es consoliden com a segona força i com l’única alternativa a l’actual govern municipal, una confluència de forces que ha perdut vots respecte a 2015.

Davant dels resultats de les eleccions generals d’aquest diumenge, l’agrupació socialista de Montcada i Reixac vol felicitar al Partit Popular, guanyador dels comicis a nivell estatal.

En clau ciutadana, el PSC ha tret un bon resultat, millorant fins i tot els del passat desembre (del 19,55% dels vots del 2015 ha passat al 20,3% d’aquest 26J). En aquest sentit, els socialistes es consoliden com a l’alternativa real a la coalició de forces que actualment governen a la ciutat i que han perdut vots respecte les anteriors eleccions.

L’agrupació ressalta que, sigui quina sigui la futura configuració del govern espanyol, Pedro Sánchez serà una figura clau i decisiva en la nova legislatura i que, per tant, els temes que més preocupen als ciutadans de Montcada i Reixac, com el soterrament de les vies, formaran part de l’agenda de prioritats del PSOE i del PSC.

Davant la repetició de resultats respecte el 20D, els socialistes insisteixen en què si Podemos hagués estès la mà a Pedro Sánchez en el seu moment, a hores d’ara ja s’estarien treballant els pressupostos i aplicant les polítiques socialistes i progressistes que tant necessita el país.

Els socialistes agraeixen el vot de confiança de la ciutadans de Montcada i Reixac i recalquen que seguiran treballant perquè les necessitats dels veïns i veïnes tinguin ressò i resposta també a nivell estatal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *