El PSC de Montcada i Reixac i Ripollet denuncien la inacció dels governs municipals per desencallar l’ampliació del LIDL

El PSC de Montcada i Reixac i Ripollet denuncien la inacció dels governs municipals per  desencallar l’ampliació del LIDL

Els grups municipals lamenten la situació de paràlisi i la manca de respostes que ofereixen els respectius governs municipals sobre el projecte d’ampliació del centre logístic de la multinacional alemanya.

Els grups municipals socialistes de Montcada i Ripollet denuncien la poca voluntat dels respectius governs municipals per desencallar la proposta d’ampliació de la planta de LIDL. Un projecte que suposaria una inversió de 150M€ i la creació de 200 nous llocs de treball (a més de les 800 persones que actualment treballen a l’empresa).

En l’anterior mandat es va mostrar la predisposició de totes les parts (AMB, Generalitat de Catalunya, Ajuntaments de Montcada i Ripollet i LIDL) per endegar el projecte que requereix una modificació urbanística que “cap administració ha manifestat que no es pugui fer, és qüestió de voluntat política”, assegura Juan Parralejo, regidor del PSC a Ripollet.

En cas que no s’aprovi l’ampliació projectada, la multinacional alemanya ha plantejat la possibilitat de buscar altres terrenys fora de Montcada. És per això que “s’han d’esgotar totes les vies de negociació i fer les trobades que calguin amb totes les parts implicades. Estem parlant de llocs de feina i cal tractar l’assumpte amb molta cura”, afirma Carmen Porro, portaveu del PSC a Montcada i Reixac.

Representats dels dos grups han volgut manifestar aquest dimarts al vespre el seu suport als treballadors i han reclamat als respectius ajuntaments que reprenguin el tema amb urgència i siguin pro-actius per aconseguir una ampliació que compleixi la llei i que faci possible l’ampliació del LIDL que beneficiaria als dos municipis.

 

Veure resum d’impactes a mitjans »

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *