El PSC de Montcada i Reixac lamenta l’atropellament d’avui a la línia R2 de Renfe i exigeix solucions a l’administració

El PSC de Montcada i Reixac lamenta l’atropellament d’avui  a la línia R2 de Renfe i exigeix solucions a l’administració

Els socialistes reclamen de nou la necessitat d’invertir urgentment en el soterrament de les vies per evitar de forma definitiva successos lamentables com els d’avui.

Des del PSC lamentem enormement l’atropellament que s’ha produït el matí d’aquest dimecres 6 d’abril a la línia R2 de Renfe al seu pas per Montcada i Reixac. Es tracta del tercer accident que es produeix a les vies del tren de la ciutat en molt poc temps.

Els socialistes volem recordar que si s’haguessin portat a terme totes les inversions urgents per dur a terme el soterrament de les vies, successos lamentables com els d’avui es podrien evitar.

Creiem que els responsables últims de fets com els d’avui són les administracions. És per això que reclamem una reunió urgent, tant bon punt es constitueixi el nou govern central, per garantir que el projecte de soterrament del tren a Montcada i Reixac sigui un dels punts urgents del Ministeri de Foment per al pressupost 2017.

Des del PSC seguirem fent d’altaveu de la voluntat dels ciutadans de Montcada i Reixat i lluitarem perquè aquest soterrament esdevingui una realitat. Una posició que mantindrem fermament també si, tal i com esperem, finalment hi ha un govern central encapçalat per Pedro Sánchez (PSOE).

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *