El PSC torna a exigir el soterrament de les vies de tren a Montcada i Reixac

El PSC torna a exigir el soterrament de les vies de tren a Montcada i Reixac

Els i les socialistes demanen als grups municipals fer pinya per reclamar al govern central la inversió necessària per dur a terme el projecte

El PSC de Montcada i Reixac, després de participar a les jornades sobre el soterrament celebrades aquests dimecres i dijous a la ciutat, recorda que les autoritats d’Adif han mostrat molt poca sensibilitat en aquest projecte, que compta amb un ampli consens a l’àmbit local.

Els socialistes defensen que els grups municipals presents a l’Ajuntament hauran de fer pinya per reclamar, de la mà de la plataforma i la societat civil, la inversió necessària perquè el projecte del soterrament esdevingui una realitat.

El PSC de Montcada i Reixac assegura que si, tal i com s’espera, finalment hi ha un govern central encapçalat per Pedro Sánchez, no variarà la posició reivindicativa que ha mantingut sobre aquest tema tan transcendent, perquè Montcada i Reixac i la seva gent estan per davant de les sigles polítiques. Una postura que els socialistes esperen veure també en els altres grups del consistori.

Els soterraments han estat la tònica general a tot l’estat i Montcada i Reixac és una gran assignatura pendent per Renfe, Adif i els que esdevinguin nous responsables del Ministeri de Foment.

En la mateixa línia, el diputat vallesà al Parlament de Catalunya, Pol Gibert (PSC), fa una consideració: “Cal que torni un veritable diàleg entre les administracions catalana i central, és essencial que a les reunions que ja ha començat a tenir el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Josep Rull, amb la Ministra de Foment en funcions, Ana Pastor, s’inclogui el soterrament de les vies de Montcada i Reixac com a una qüestió prioritària”.

Una necessitat que els socialistes també han volgut plasmar a les xarxes socials amb la campanya “L’única via possible és el soterrament” que vol posar de manifest la no acceptació per part del partit de cap alternativa ni cap pas enrere.

20160308-Campanya-Soterrament-Ara-2016

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *