Andrés Iruela és escollit nou primer secretari del PSC de Montcada i Reixac

Andrés Iruela és escollit nou primer secretari del PSC de Montcada i Reixac

L’Assemblea dels i les socialistes de Montcada i Reixac va votar amb un suport majoritari el nou equip que liderarà el partit els propers anys. La nova executiva està formada per 14 persones, 9 de les quals són noves incorporacions, inclòs el nou primer secretari, Andrés Iruela.

Ahir, el PSC local va obrir una nova etapa amb l’elecció d’una nova comissió executiva liderada per Andrés Iruela. L’acompanyen 8 homes i 5 dones en un equip ple de cares noves tals com el mateix Iruela, Inés Mojeda, Bartolomé Egea, Ricardo Bermúdez, Juan Rodríguez, Adoración Alcalá, Ismael Hernández, Juan García i Víctor Pacheco. Repeteixen Lupe Lorenzana, que serà la nova secretària d’organització, Agustín Fuertes, Daniel Palomino, Elisabeth Andújar i Mireia Álvarez.

Iruela va presentar davant de l’assemblea el seu projecte, i en el seu discurs va remarcar que el principal objectiu “no és altre que tornar a aconseguir la confiança perduda per part de la ciutadania de Montcada i Reixac, tot recuperant l’orgull, el compromís i la responsabilitat de ser socialista a la nostra ciutat”.

Tot i això, el nou líder socialista local va recordar que el PSC continua sent el partit més votat a les municipals i que caldrà recuperar l’alcaldia perduda “per una aliança que es preveu inestable i temporal de quatre forçes polítiques divergents entre elles que es conjurar amb l’únic objectiu de fer fora el PSC del govern local”.

Donat que la de Montcada és la tercera agrupació socialista de la comarca en nombre de militants després de Sabadell i Cerdanyola, Andrés Iruela va subratllar que vol “una agrupació potent a la comarca, transparent i participativa, que estigui per treballar i servir a la ciutadania de Montcada i Reixac, sense allunyar-se dels problemes diaris”.

Finalment, va avisar que el PSC “no restarà sord a cap reivindicació històrica o actual del municipi tals com el soterrament, l’Hospital Ernest Lluch, Lafarge, les urgències nocturnes, entre d’altres, i tampoc restarà callat davant dels atacs injustificats als i les socialistes per part d’altres formacions polítiques que no poden donar exemple de moralitat i bon fer a la nostra localitat”.

La nova Comissió Executiva està conformada de la forma següent:

Càrrecs electes:
Andrés Iruela, primer secretari
Guadalupe Lorenzana, secretària d’organització
Agustín Fuertes, secretari adjunt a organització
Daniel Palomino, secretari de comunicació
Inés Fernández, secretària de política municipal
Bartolomé Egea, secretari de Relacions Institucionals
Ricardo Bermúdez, secretari de Relacions Institucionals
Juan Rodríguez, secretari de Formació
Adoración Alcalá, secretària de Formació
Ismael Hernández, secretari d’Acció Política i Laboratori d’Idees
Juan García, secretari d’Acció Política i Laboratori d’Idees
Víctor Pacheco, vocal
Elisabeth Andújar, vocal
Mireia Álvarez, vocal

Membres nats:
M. Carmen Porro, portaveu del Grup Municipal Socialista
Laura Muñoz, primera secretària de la Joventut Socialista de Montcada i Reixac

President honorífic:
Ignacio Góngora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *