El PSC recorda que és la força més votada pels electors de Montcada i Reixac

El PSC recorda que és la força més votada pels electors de Montcada i Reixac

El partit felicita ICV-EUiA per l’obtenció del quart regidor en el sorteig d’aquest matí

El PSC felicita ICV-EUiA després que un sorteig que ha tingut lloc al jutjat de Sabadell li adjudiqués el quart regidor, un representant que es disputava amb Ciutadans a causa de l’inusual empat en nombre de vots entre la tercera i la quarta formació del Consistori.

Després del sorteig, PSC i ICV-EUiA han quedat empatats a quatre regidors. No obstant això, la cap de llista socialista, M. Carmen Porro, recorda que el PSC és “el partit que va guanyar les eleccions en nombre de vots”. En aquest sentit, Porro afegeix que “la legitimitat del PSC per liderar el govern no depèn de l’atzar, sinó que va quedar ben clara pel suport majoritari dels veïns i veïnes de Montcada i Reixac”.

Els socialistes admeten que, fins ara, els contactes entre partits estaven “condicionats per l’adjudicació final del quart regidor” a les formacions que havien quedat empatades en el segon lloc. És per això que Porro insisteix que el PSC iniciarà “una nova ronda de contactes amb totes les formacions” per tal d’acordar un pacte per un govern “sòlid, estable i liderat pels socialistes”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *